Horgászvizsga

Egyesületünk vizsgabizottsága már a kezdetek óta végez vizsgáztatást heti rendszerességgel. Jelenleg is minden hétre van egy időpont, melyre a www.horgaszjegy.hu oldalon levő személyes profilján keresztül tud feljelentkezni.

Tipp:

Szűkítse a keresést Pécs városára. Amennyiben hozzánk kíván jönni, akkor a Citrom utcát válassza.

A személyes profilon belül, a Tagságok és engedélyek/Vizsgák menüpontoknál az ingyenes tananyagon kívül lehetősége van a vizsga gyakorlására is korlátlan mennyiségben. Éljen a lehetőséggel!

Az Állami Horgászvizsga díja 2019. január 01-től díjmentes, de  a www.horgaszjegy.hu oldalon előzetes  jelentkezéshez kötött.

A horgászvizsgáztatás országosan 2021. február 15-től egy teljesen megújult elektronikus rendszerben zajlik, de továbbra is személyes megjelenést igényel!

Horgászvizsgára minden, a jelentkezés napján 10. életévét betöltött személy jelentkezhet. Amelyik évben betölti a 15. életévét a fiatal horgász, már kötelező vizsgázni!


A horgászvizsgára jelentkezés feltétele a horgászkártya regisztráció, amit a www.horgaszjegy.hu oldalon, vagy egyesületünk irodájában lehet intézni.

Horgászvizsgára jelentkezni a horgászszövetségi informatikai rendszerben www.horgaszjegy.hu (HORINFO), a regisztráció során létrehozott személyi profil menürendszerében lehetséges.

A belépéshez és későbbiekben a vizsga megkezdéséhez is szükséges tudni a rendszer által generált felhasználónevet és jelszót.

Amennyiben korábban igényelte a horgászregisztrációs számát, vagy kártyáját és azóta elfelejtette a felhasználó nevét és jelszavát, akkor forduljon bizalommal segítségért hozzánk vagy a MOHOSZ Horgászjegy Kft. ügyfélszolgálathoz:

Pécsi Horgász Egyesület

+ 36 72 310 119 (nyitvatartási idő alatt)

MOHOSZ ügyfélszolgálat

+ 36 59 324 432 (munkanapokon 8:00-16:30-ig)

Fontos tudni, hogy ha a meghirdetett vizsgaidőpontok betelnek, akkor automatikusan már nem elérhetőek a vizsgaidőpontok és azokra jelentkezni nem lehetséges. A horgászvizsgára történő fel-, illetve lejelentkezésre legkésőbb a kiválasztott vizsga napját megelőző nap végéig (azaz 23:59-ig) van lehetőség.

A horgász részére megjelenik az összes vizsgabizottság minden tervezett vizsgája, amelyek közül a horgász szűrő segítségével tudja kiválasztani a számára legmegfelelőbbet. A keresést leszűkítheti a Pécsi Horgász Egyesület kulcsszavakkal. A vizsgaidőpontok folyamatosan frissülnek.

Amennyiben nem sikerül feljelentkeznie a vizsgára, a nyitvatartási időben kérjen segítséget tőlünk.

+ 36 72 310 119

+ 36 30 526 4200

A vizsgázó személyek – saját vagy részükre bocsátott okoseszközről (okostelefon, tablet, laptop) – a profiljukba belépve, az online bejelentkezést követően csatlakozhatnak a vizsgára. A fentiek teljesítését követően a vizsgabizottság jogosult elindítani a horgászvizsgát a HORINFO rendszerben.

Egyesületünknél az ingyenes wifi csatlakozás biztosított. Kérjük hozzanak magukkal saját okoseszközt, melyen vizsgájukat letehetik. Amennyiben valaki nem tudja megoldani, előre egyeztetés alapján tudunk biztosítani vizsgánként két tabletet.

Fontos információ:

Sikeres horgászvizsgát kívánunk!